fbpx

Romania e Land of quattro pentru Audi. VIDEO

audi a6 quattroProducătorul german de automobile a realizat un spot video de promovare a sistemului integral de tracțiune.

 

04 Ianuarie 2014

12:00

Audi a lansat anul trecut un videoclip pe Youtube de promovare (și la TV) a ideii „România. Land of quattro”. Mai concret ceea ce vor ei să prezinte potențialilor cumpărători de automobile este faptul că mașinile lor pot face față oricăror provocări. Audi produce autovehicule care se adaptează terenului pe care sunt conduse, indiferent de starea carosabilului (oraș, drum de țară, trasee alpine…).

Ceea ce noi apreciem la această campanie de marketing este faptul că videoclipul este realizat în România. De foarte multe ori comercianții și producătorii de mașini realizează clipuri de promovare într-o altă țară uitând de specificul celorlalte. Mai mult decât atât vocea care spune povestea „România. Land of quattro” este a îndrăgitului actor Mircea Albulescu, încă un plus pentru cunoscători dar și pentru Audi.

Nu mai este un dubiu faptul că realizând un spot atât de „românesc”, Audi a reușit să determine utilizatorul autohton de rețele sociale să distribuie reclama. Mai jos aveți scurt metrajul campaniei dar și un videoclip care explică principiul tehnologiei „quattro”.

 

Ciprian Costa