fbpx

,,Sparks of Magic” by Untold!

Untold 2020 ne va prezenta momente memorabile din ediţiile precedente!

24 Iulie 2020

17:00

 

După cum ne-au obişnuit deja, organizatorii Untold continuă cu surprizele pentru fanii festivalului. Chiar dacă au fost nevoiţi să anuleze ediţia din acest an, aceştia vor putea urmări online cele mai bune momente care au avut loc în cele 5 ediţii de până acum. Perioada transmisiunilor va avea loc în perioada 30 Iulie – 2 August 2020.

Show-urile senzaţionale realizate de către Armin Van Buuren în 2015 sau cel al lui Hardwell din 2017 sunt doar o parte dintre înregistările ce vor fi prezentate în cadrul celor 4 nopţi. Fără doar şi poate, Armin a făcut istorie de fiecare dată, atât prin set-urile sale care au ţinut până dimineaţa zilei ce avea să urmeze, cât şi prin iubirea manifestată de fiecare dată pentru publicul prezent la Untold. Acesta nu a ratat nici o ediţie de până acum, iar anul trecut acesta a surprins pe vlog-ul său momentul sosirii în România, sărutând pământul şi numindu-l ,,the holy ground” (pământul Sfânt).

Set-ul lui Hardwell din 2017 a fost unul memorabil pentru publicul festivalului. Cei prezenţi au asistat la ultimul set al acestuia la Untold, anunţând cu un an mai târziu că se retrage din circuitul mondial de festival.

Alte premiere ce urmează să fie transmise de către organizatori sunt set-uri ale unor artişti precum Afrojack, Timmy Trumpet, Don Diablo, Danny Avila, W&W, Scooter, Kungs, Fedde le Grand, Dannic, Galantis si Subcarpați.

Sâmbătă, 1 august a.c., începând cu ora 21:00 pe canalul de YouTube al festivalului, va lua parte un invitat surpriză. Este vorba despre unul dintre cei mai mari DJ-i din lume. Acesta va fi disponibil doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Toți cei care se află în posesia unui abonament ,,Anytime” vor primi automat link-ul de acces la acest stream privat. Cei care se înscriu, vor primi apoi acces la un livestream privat, pe care îl vor putea viziona de acasă.

Programul întreg al zilelor de festival va fi anunțat în curând. Mai multe detalii veţi găsi pe site-ul oficial untold.com.

Sergiu Vicaş