fbpx

Stafeta ciclista dedicata Sclerozei Multiple

ciclistOradea va fi locul de pornire a unei ștafete cicliste caritabile.

 

14 Mai 2013

13:29

 

În perioada 24 – 29 Mai a.c, 5 voluntari bicicliști vor porni într-o ștafetă ciclistă dedicată sclerozei multiple. Evenimentul este organizat de Societatea de Scleroză Multiplă din România.

Ștafeta va trece prin 6 localități din România (Oradea, Bistrița, Alba Iulia, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și București). Cei care doresc să sprijine cauza li se pot alătura celor 5 eroi utilizând bicicletele lor, într-un tur ciclist simbolic și recreativ, organizat într-un parc central din aceste localități pentru a întâmpina și a motiva echipa ștafetei naționale.

Acest eveniment va porni din Oradea în 24 Mai 2013 de la ora 12:00 și va dedica fiecărei localități din cele amintite mai sus, câte o zi. Echipa ștafetei naționale va pleca spre următorul oraș purtând ca ștafetă mesajele și fotografiile de încurajare ale comunității, pe care le va culege de la suporterii și simpatizanții din localitățile vizitate.

Punctul de sosire va fi Parcul Herăstrău din București. Suporterii bicicliști și simpatizanții acestei inițiative vor participa la Tombola Ștafetei Cicliste, ale căror fonduri vor fi utilizate pentru sprijinirea persoanelor afectate de scleroza multiplă, formând grupuri de suport, organizate la nivel local cu implicarea comunității și a partenerilor locali sau naționali. Mai multe detalii despre scleroza multiplă AICI. Susțineți evenimentul pe Facebook.

 

Andrei Marcu