fbpx

Un băieţel din Oradea are nevoie urgentă de ajutor!

Afecţiunie micuţului Rareş sunt cele de anevrism de venă Galeni, chisturi pe creier şi hidrocefalie

09 Iunie 2020

19:00

 

O familie din Oradea trece prin momente cumplite din cauza afecţiunilor care nu-i dă pace fiului lor, Rareş. O mamă, un tată, un frate şi o multitudine de oameni inimoşi îi sunt alături acestuia zi de zi în lupta spre vindecare. Din păcate asta nu e tot. În 2019, cancerul la colon, boala de care Răzvan Cotuţ, tatăl lui Rareş suferă, a recidivat.

În Decembrie acesta a fost operat pentru extirparea tumorii. Medicii din Cluj care l-au tratat i-au trimis acum analizele în S.U.A. pentru că este suspect de sindromul Lynch, o boală genetică gravă care duce la reapariţia cancerului, cu posibilitate de transmitere la copii prin gene.

Alexandra Cotuţ, mama micului erou a făcut următoarele precizări zilele trecute:

,,…Mai de fiecare dată când Micul Meu Erou a trecut “prin valea umbrei morți” a fost cumva însoțit de Marele Meu Erou (tatăl lui)…. Am discutat cu un medic specialist în genetică, care ne-a recomandat o analiză mai amplă, o analiză genetică, pentru a afla exact ce cauzează reapariție tumorii, deoarece nu își explică cum de la o vârsta totuși “fragedă” pentru acest tip de cancer, Marelui Meu Erou îi tot reapare. În convorbirea purtată cu Doamna Doctor mi s-a precizat că este posibil să sufere de ceva ereditar (mama Marelui Meu Erou fiind răpusă de această boală parșivă), însă vom afla cu exactitate după ce vom primii rezultatele, rezultate ce se trimit în America. Din păcate la noi în țară nu se fac astfel de analize, atât de ample, iar pentru a afla unde se situează Marele Meu Erou și dacă ne putem face griji și pentru Micul Erou și fratele lui nu am stat pe gânduri, am trecut peste “Impedimentul” că nu ne permitem, deoarece în ascensiunea mea viața nu are preț.. și oricât de greu ne va fi atâta timp cât suntem toți 4 mă simpt împlinită și Binecuvântată.”.

Rareş are nevoie de o sumă importantă de bani pentru o nouă etapă ce urmează să se desfăşoare la un spital din Budapesta.

Cei care doresc să-i ajute pot dona bani în conturile BRD deschise pe numele Cotuţ Alexandra Ioana: RO15BRDE050SV97728640500 sau contul în euro RO35BRDE050SV98996030500.

Evoluţia situaţiei lui Rareş poate să fie urmărită pe pagina de Facebook ,,Din Inima Pentru Micul Erou Rares-Alexandru”

Sergiu Vicaş