fbpx

Un nou succes răsunător pentru Bărbierul din Sevilla. FOTO

opera vox, evenimente oradea,Orădenii, mari iubitori de operă! 

 

03 Noiembrie 2016

18:35

Sala Teatrului Regina Maria a găzduit, încă o dată, în seara zilei de 02 Noiembrie 2016, spectacolul de operă „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini.

Evenimentul, organizat de Asociația Culturală „Opera Vox”, i-a adus la Oradea pe binecunoscuții artiști lirici Mihai Irimia de la Opera Română Brașov, Cristina Simionescu de la Opera Națională Română Iași, Marius Chiorean de la Opera Română Cluj, Mányoki Mária de la Opera Maghiară din Cluj și Ioan Vrășmaș, președintele „Opera Vox”, Davide Rocca din Italia și dirijorul Salvatore Cicero.

Și de această dată, Bărbierul din Sevilla s-a jucat cu casa închisă, dar cu un public care a aplaudat minute în șir, la finalul reprezentației. Un eveniment de-a dreptul spectaculos, mai ales dacă luăm în calcul că opera buffa se joaca foarte rar în Oradea, iar pe aceeași scenă au fost soliști, actori, manechinele și manechinii Graziela Models, cor și orchestră.

A fost un spectacol minunat, foarte reușit! Am văzut ambele spectacole, m-am simțit excelent! Au cântat voci foarte frumoase și orchestra Opera Vox, sala a fost plină, iar spectatorii nu s-au mai putut opri din aplauze.

a declarat pentru Evenimente Oradea una dintre doamnele venite să vadă la Bărbierul din Sevilla. Spectacolul a mai fost jucat, tot în Oradea, în Octombrie 2014 însă cu o altă distribuție, detalii aici. Galeria de fotografii de la ediția curentă o regăsiți (click) pe Facebook Evenimente Oradea.

 

Ioana Mădălina Ștefănică