fbpx

Universitatea Oradea evaluata de 29 de specialisti

universitatea oradea intrareaSăptămâna trecută Universitatea Oradea (UO) a fost sub lupa Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS).

 

21 Octombrie 2013

12:40

Nu mai puțin de 29 a fost numărul membrilor Comisiei de Evaluare a UO din partea ARACIS. Aceștia, în perioada 16 – 18 Octombrie 2013, au verificat procesul și calitatea învățământului universitar orădean.

Concluziile generale ale verificărilor au fost prezentate rectorului UO, a preşedintelui Senatului, a Consiliului de Administraţie, a directorului Departamentului de Asigurare a Calităţii, a preşedintelui Consiliului Calităţii, a preşedintelui Comisiei de Evaluare şi Asigurare a Calităţii a Senatului universitar şi a reprezentanţilor studenţilor.

Atât experţii cât şi studenţii au vorbit apreciativ menţionând că, din punct de vedere logistic şi administrativ, evaluarea a decurs în foarte bune condiţii  iar documentaţia specifică a fost elaborată conform standardelor ARACIS.

informează Olimpia Popoviciu, purtător de cuvânt UO. Cu toate acestea rezultatele finale ale evaluării vor fi făcute publice abia după şedinţa Consiliului ARACIS din lunile Noiembrie sau Decembrie ale anului în curs.

 

Ioana Mădălina Ștefănică