fbpx

Untold a numărat și în acest an sute de mii de fani!

FOTO: facebook.com/UNTOLDFestival

Cel mai de succes festival din România ne-a dat ocazia să retrăim momente memorabile!

5 August 2020

13:15

Chiar dacă în acest an a fost imposibilă organizarea mult așteptatului festival Untold, organizatorii au avut grijă să ne încânte cu retrăirea unor momente memorabile și o emisiune dedicată, la PRO TV.

Peste 100.000 de mii de fani au urmărit, în cele 4 zile transmisiunile show-urilor în premieră ale unor artiști care au urcat în cei 5 ani pe scena principală a festivalului. Fanii au urmărit în fiecare zi pe canalul de YouTube al festivalului seturi ale unor artiști precum Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, KYGO, Don Diablo, Timmy Trumpet, Tinie, Subcarpați, John Newman, Tujamo și mulți alții.

Sâmbătă, 1 August 2020, peste 10.000 de fani ai festivalului s-au înregistrat pentru transmisiunea specială, având acces la un conținut deosebit pentru ei. Fanii festivalului au putut urmări un set special pregătit de Danny Avila, cu cele mai difuzate piese pe scena principală Untold, un best of Armin van Buuren, dar și show-ul lui Kygo din 2018.

Armin van Buuren nu a uitat momentele de excepție petrecute pe scena Untold. Acesta și-a arătat iubirea față de Untold și a postat Sâmbătă, 1 August a.c., pe pagina lui de socializare un mesaj pentru fanii lui și ai festivalului. Conform datelor furnizate de către organizatori, toate postările din social media de pe pagina festivalului în cele 4 zile au avut un reach de peste 5 milioane.

Emisiunea ,,Spark of Magic” transmisă Duminică, 2 August a.c. la PRO TV a fost vizionată de peste 780.000 de români din întreaga țară. Peste 260.000 de oameni au urmărit întreaga emisiune prezentată de Cabral care a avut invitați speciali, printre care și primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. ,,Sparks of Magic a fost lider de audiență pe publicul comercial. La emisiune au luat parte invitați precum Smiley, Codin Maticiuc, Alex Dima, Mihai Petre, Marius Moga, Codin Maticiuc, Otravă, Pavel Bartoș și Diana Fabuloasa. Aceștia au povestit experiențele trăite la Untold. 

Sergiu Vicaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *