fbpx

Victorie la superlativ pentru CSM Oradea

DSC_0069CSM Oradea a oferit o seară magică, nu prima și cu singuranță nici ultima din acest sezon istoric pentru baschetul orădean.

 

02 Mai 2013

13:47

Echipa noastră a învins autoritar cu scorul de 80 – 60 campioana în exercițiu, CSU Ploiești, preferând un joc bazat mult pe extreme, reușita fiind totală. Zarko Comagic a fost principalul marcator cu 18 puncte și cel mai eficient jucător al orădenilor în acest meci.Încurajați din tribună de peste 2.000 de fani care au umplut sala cu o oră înainte de startul meciului, suporterii CSM-ului au creat o coregrafie impresionantă atât ca recuzită, dar mai ales ca volum al decibelilor.

CSM Oradea a început meciul ca din pușcă, reușind un parțial de 11 – 0 care a fost ca un plumb pus în mâinile adversarilor, nici time-out-urilor celui mai de succes antrenor din liga națională, Dado Arnautovic, nereușind să schimbe ceva.A fost partida în care am certificat încă o dată, dacă mai era nevoie, faptul că avem cea mai bine organizată defensivă din campionat, o performanță unică în play-off, reușind să ținem campioana la doar 23 de puncte marcate până la pauza mare.

Nici după pauză lucrurile n-au stat mai bine pentru ploieșteni, care nu au reușit niciodată să se apropie vertiginos pe tabela, diferența de 2 digits rămânând în permanență, asta în ciuda faptului că Achim a impus o rotație incredibilă, esențială în contextul unui meci secund care se va juca la 24 de ore distanță. În afară de Franklin nici un alt jucator nu a evoluat mai mult de 26 de minute pe parchet.

Remarcații meciului pentru CSM: Comagic (18 puncte, 4 recuperări, 1 pasă decisivă); Franklin (14 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, 27 la capitolul +/-)

Astăzi, 02 Mai 2013, cu începere de la orele 20:00 se va disputa meciul #2 al seriei de play-off dintre CSM Oradea și CSU Ploiești, tichetele vor fi puse în vânzare încă de la orele 18:45. Vă recomandăm să vă prezentați la sală din timp pentru a evita aglomerația. Partida va fi transmisa în direct de posturile Digisport 2, respectiv Digi24 Oradea.

Susține CSM Oradea îmbracat în roșu!

Sursa foto: Roby Boroș

Florin Miron