fbpx

Cu ce gând v-ați trezit în această dimineață?!

sursa foto: lifehack.org

sursa foto: lifehack.org

De la primul gând pornește totul!

 

27 Decembrie 2015

09:50

Vechea vorbă din popor spune clar că „ziua bună se cunoaște de dimineață”, mai exact de la primul gând pe care îl aveți când vă treziți.

Nu știm câți dintre voi ați stat vreodată să analizați care este primul gând cu care vă treziți. E foarte important deoarece acel prim gând vă poate ajuta să aveți o super zi sau… dimpotrivă!

Obișnuiți-vă în următoarele dimineți să identificați primul gând pe care îl aveți atunci când deschideți ochii. Fiți atenți cum acel gând vă ghidează ziua și cum vă poate genera fericire sau nemulțumire.

După ce ați făcut primul pas, acela al identificării primului gând al zilei, obișnuiți-vă să mai rămâneți un minut în pat, timp în care auto-încurajați-vă. Spuneți-vă în gând sau cu voce tare lucruri frumoase, care să vă umple de energie și care să vă ajute să vă începeți ziua surâzând.

Ce să vă spuneți? Vă ajutăm noi cu exemple „Cât de bine am dormit! Ce bine mă simt! Azi sunt plin(ă) de energie și vitalitate! Sunt perfect sănătos! Azi toate vor merge ca pe roate! Abia aștept să mă bucur de această zi frumoasă! Astăzi voi avea o zi minunată! Sunt un om fericit! Azi voi reuși să fac toate câte îmi propun… !

Puneți în aplicare și dați-ne de știre cum vor începe și vor decurge diminețile și zilele voastre de acum înainte!

 

Ioana Mădălina Ștefănică