Desert delicios: Kaki umplut cu piure de castane și înghețată
Delicios, sănătos, ușor de pregătit!
08 Martie 2015
15:01
Fructul kaki este dulce, bogat în calciu, magneziu, fosfor, fier și vitamina C. Castanele sunt recomandate mai ales persoanelor care au probleme cu colesterolul, fiind o sursă bogată de fibre și vitamine.
Ingrediente necesare pentru 2 porţii:
- 4 fructe de kaki
- 100 de grame de piure de castane
- 2 rămurele de mentă
- 2 linguri de îngheţată
Preparare:
Spălaţi fructele de kaki şi le scobiţi cu ajutorul unei linguriţe. Pulpa scoasă din două fructe o amestecaţi cu piureul de castane, iar compoziţia astfel formată o adăugaţi în fructele scobite.
Aşezaţi fructele umplute pe platou, adăugaţi menta şi îngheţata.
Monica Marton
No Responses