fbpx

Desert delicios: Kaki umplut cu piure de castane și înghețată

piure de castane inghetataDelicios, sănătos, ușor de pregătit!

 

08 Martie 2015

15:01

Fructul kaki este dulce, bogat în calciu, magneziu, fosfor, fier și vitamina C. Castanele sunt recomandate mai ales persoanelor care au probleme cu colesterolul, fiind o sursă bogată de fibre și vitamine.

Ingrediente necesare pentru 2 porţii:

  • 4 fructe de kaki
  • 100 de grame de piure de castane
  • 2 rămurele de mentă
  • 2 linguri de îngheţată

Preparare:

Spălaţi fructele de kaki şi le scobiţi cu ajutorul unei linguriţe. Pulpa scoasă din două fructe o amestecaţi cu piureul de castane, iar compoziţia astfel formată o adăugaţi în fructele scobite.

Aşezaţi fructele umplute pe platou, adăugaţi menta şi îngheţata.

 

Monica Marton

DSC06593

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *