fbpx

Savor, cofetăria cu prăjituri proaspete, din ingrediente naturale, de la parterul Crișul!

evenimente oradea, date, adresă, contact,Numai voi aveți de pierdut dacă nu treceți pragul Savor! 

 

26 Martie 2017

10:33

Chiar dacă vremurile se schimbă, unele lucruri rămân aceleași, cum ar fi plăcerea de a mânca un desert bun. Și nu doar bun, ci să fie natural și proaspăt.

Punem tot mai mult accent pe ceea ce consumăm, știind cât de mult ne influențează sănătatea, starea de bine și echilibrul în viață. După șapte ani de la deschiderea laboratorului, Savor a inaugurat prima cofetărie unde putem savura prăjituri din ingrediente naturale și, mai ales, proaspete.

Evenimente Oradea vă invită să faceți cunoștință cu noua unitate Savor, amplasată la parterul Crișul, lângă McDonald’s. Vă facem recomandarea cu totală încredere, tocmai pentru că știm calitatea produselor de patiserie – cofetărie pe care le oferă.

Savor a fost unul dintre cei mai prompți și apreciați parteneri pe care i-am avut în evenimentele organizate, cuvintele publicului nu au fost decât de laudă, iar cea mai adresată întrebare „unde vă găsim, unde putem face comenzi de prăjituri?”.

Iar un motiv în plus pentru care vă recomandăm Savor, e simplul fapt că și noi facem comenzi de prăjituri, cozonaci și alte bunătăți tot de la Savor!

Savor e povestea a trei surori îndrăznețe, care și-au unit forțele și au deschis un laborator de cofetărie. Au mizat pe calitate, pe crearea unei echipe dedicate, pe clienți mulțumiți, dar și pe nișa „prăjiturilor de casă”, reușind să facă o combinație perfectă între tradiţie, creativitate, pasiune, ingrediente de calitate şi tehnologie.

Pe lângă prăjiturile „moderne” precum tortul cu fistic, trei mousse de ciocolată, 7 veli, tortul yuzu, monoporțiile, delicatesele pentru cakes bar şi macaroons, la Savor găsiți și doboș, amandine, bezele, tort diplomat, albina, baton de ciocolată, prăjituri cu nucă și cafea, cozonaci ori beigli.

Și tot cu Savor diminețile vă pot fi mai senine, mai pline de energie, deoarece în cofetăria din Crișul vă puteți bucura de foietaje proaspete, croissante și pateuri cu brânză, pentru micul dejun, alături de o cafea sau un fresh de portocale ori grapefruit.

Mai jos vă lăsăm câteva fotografii de la deschidere, iar pentru a vă convinge de cele scrise mai sus treceți pragul Cofetăriei Savor, zilnic, de luni – duminică, între orele 10:00 – 21:00, la parterul Crișul. Totuși, țineți cont că o mică oază de prăjituri Savor mai găsiți și în Era Park, intrarea Altex, dar și laboratorul de pe strada Făcliei – 12. Pentru comenzi apelați 0746. 164. 902.

 

Ioana Mădălina Ștefănică